Партньорство с fxpro.bg

fxpro.bg е комерсиален уебсайт, който сравнява форекс и ДЗР брокери. Ние се издържаме от реклама и сътрудничество с брокери. Концепцията на fxpro.bg изключва влияние на партньорите и рекламодателите в сайта на методите и критериите, по които се формира класацията за топ брокери, тъй като оценката се поставя единствено и само от потребителите на сайта. Брокерите, с които работим, имат ревюта като всички останали компании, с които нямаме отношения.

1. Реклама

fxpro.bg предоставя възможност на инвестиционните посредници да поставят своя реклама с цел подобряване на имиджа, бранд-маркетинг или налагането на конкретна акция, промоция и нововъведение. Рекламните ни позиции са съобразени с най-добрите практики в ползваемостта и уеб-дизайна, за да бъдат максимално ефективни. Свържете се с нас на info@fxpro.bg за повече информация.

2. Партньорство

Сътрудничеството с fxpro.bg може да има множество измерения, в зависимост от целта на нашите партньори. Ревюто на брокера, който представлявате, може да има индивидуален изглед и информация, на която искате да се акцентира. Преценете дали не можете да предложите специални условия и преференции на потребителите на fxpro.bg под формата на промоционални кодове, бонуси или отстъпки. Ние ще ви предложим огромен избор от партньорски позиции и стратегии, които да отговорят на точния пазарен интерес, който имате.