Форекс и ДЗР брокери и инвестиционни посредници

Потребителска класация за компаниите, които предлагат платформи за онлайн борсова търговия. Оценки, ревюта и отзиви от трейдъри за дейността, надеждността и клиентското отношение. Най-популярните Форекс и ДЗР търговци в пространството с рейтинг даден от търговците, които ги използват

Това са автентичната класация на fxpro.bg за Форекс и ДЗР брокери. За множество потребители е важно посредниците за инвестициите им да бъдат надеждни, бързи и финансово обезпечени. Тук инвеститорите са подредили своите брокери на Форекс и ДЗР според собствения си опит и преценка.

Това е първата подобна класация в българското интернет пространство, която има за цел да ориентира трейдърите, особено начинаещите, в многообразието и конкуренцията на брокери.

Оценките могат да бъдат поставяни в индивидуално ревю на всеки брокер, а мнение за дейността за брокерите можете да изпратите в подстраницата на съответното ревю.

В тази класация участват компании, които са под регулацията на Комисията по финансов надзор на Република България или друг орган на страна-член на Европейския съюз. Тези компании рекламират дейността си на територията на България и в българското интернет пространство, което означава, че са насочили маркетинга си към българските клиенти.

Ако тепърва избирате вашия форекс и ДЗР брокер или искате да смените настоящия си посредник, тази класация е вашият съюзник във финансовите среди.